TEVEEL MULTI-TASKEN TUSSEN WERK EN PRIVE?

Herkenbaar bij jezelf? Dan kan ik je helpen! Vanuit de praktijk heb ik veel ervaring met thuiswerken. Met de kennis die ik heb opgedaan en met de manier waarop ik zelf werk, wil ik jou ook helpen om zoveel mogelijk stressvrij thuis te werken. 

Mijn ervaringen

Met Stressvrij Thuiswerken coach ik vanuit mijn ervaringen en wat ik in de praktijk heb ondervonden. Ervaringen die ik heb opgedaan sinds mijn werkzame leven dat begonnen is in de zomer van 1999 en ervaringen die ik heb voor het beheren van de werkagenda van mijn echtgenoot die zelfstandige is als schrijver, spreker, trainer en consultant.

In de loop van de jaren ben ik van medewerker in dienst naar zelfstandige gegaan. Ik heb vanuit huis gewerkt voor mijn werkgever, heb aan de keukentafel een webshop opgestart en werk nu voor mijn eigen bedrijf Cadeaus met een Missie vanaf een fijne werkplek. Ons huidige huis is ingericht op twee zelfstandigen die werken vanuit huis, maar er waren jaren waarbij ik minder comfortabel heb gewerkt. Minder comfortabel doordat het fysiek niet de beste werkplek was en het onder andere behelpen was met een stapel boeken onder mijn laptop. En minder comfortabel doordat ik bijvoorbeeld niet wist hoe ik 's avonds kon stoppen met werken, pauze moest houden of wat een vrij weekend ook alweer inhield. 

Mijn priveleven

Ik woon in Doetinchem samen met mijn echtgenoot en kat. Over de jaren heen zijn we een jaar pleegouders geweest voor een meisje van 15 jaar en een meisje van 17 jaar. Op dit moment hebben we geen pleegkinderen, maar dat kan bij ons zo weer veranderen. Daarnaast ben ik bestuurslid van een projectorkest en speel ik in dat zelfde fanfareorkest euphonium.

Bericht je mij als ik je hiermee kan helpen? Je kunt mij bereiken via mail caroline@stressvrijthuiswerken.nl of mobiel 06 228 999 63.

Groeten Caroline Smeets