WERKWIJZE

Hieronder staat mijn werkwijze (zie filmpje) beschreven. Ik let hierbij op het fysieke aspect, de planning en het overzicht, de combinatie van werk-privé en het sociale deel zodat je binnen 6 weken weer meer controle en minder stress ervaren!

Plan van aanpak

Tijdens de 1e afspraak zoeken we samen uit waar je tegenaan loopt en waar je gestresst van raakt. Na het gesprek maak ik een plan van aanpak voor je en bespreken we dat bij de volgende afspraken.

Simpel en praktisch

Tijdens de vervolgafspraken krijg je simpele tools en praktische adviezen. Je kunt hier gelijk mee aan de slag zodat je stress als het goed is direct zal afnemen.

Bellen

Via (video)bellen hebben we contact tijdens de afspraken. Jij zit op jouw thuiswerkplek en ik op de mijne. Op deze manier kun je gelijk aangeven waar je mee zit en kan ik je direct helpen.

Noodhulp

Wil het even niet goed lukken en kun je niet wachten tot de volgende afspraak? Geef dit dan voor 10.00 uur door en ik probeer je zo mogelijk diezelfde dag nog in te plannen voor een kort gesprek.

Contact

Via mail, telefoon en whatsapp kun je me bereiken voor informatie, vragen en noodhulp. Wanneer ik niet kan opnemen, probeer ik zo mogelijk dezelfde dag terug te bellen.